Allt du behöver veta inför läsåret 2019-2020

Hjärtligt välkommen till läsåret 2019-2020 vid Karis-Billnäs gymnasium!

Vi kör i gång måndagen den 12 augusti klockan 10.

Som vanligt är det en hel del aktiviteter och arbete framför oss, och vi hoppas du är utvilad och entusiastisk inför ditt kommande läsår.

Studieguiden är ett av de viktigaste dokumenten för dig och innehåller information om allt du kan tänkas undra över. Vi rekommenderar att du läser igenom studieguiden minst en gång från pärm till pärm. Det är klokt att göra det oberoende av vilken årskurs du är på. De frågor du ställer dig själv som ny studerande hos oss är antagligen helt andra än de du grunnar över som abiturient.

Du hittar Studieguiden här:

Studieguiden 2019-2020

Studiehandboken är, tillsammans med studieguiden, ett viktigt hjälpmedel då studierna planeras. Syftet med den är att ge all väsentlig information om såväl innehållet i studierna som tillvägagångssätten för genomförandet av studierna. Läs mer här:

Studiehandboken

Glöm inte heller att alla som jobbar i huset gärna hjälper till. Du hittar våra kontaktuppgifter här:

Kontaktuppgifter

Vi ser fram emot ett givande, utmanande och intressant år tillsammans. Lycka till i allt du företar dig!