Se hela musikfestivalen Band Slam här

Missade du årets Band Slam? Eller var du en av dem som besökte Karis-Billnäs gymnasiums och Karis svenska högstadiums gemensamma musikfestival den 6 mars och vill återuppleva den härliga kvällen? Här kan du se showen i sin helhet.

Band Slam 2019 bjöd på två timmar av ungdomlig musikpassion. Elever ur musiktillvalskurser, gymnasieband, solister och gästartister uppträdde och bjöd på en musikalisk spännvidd med allt från pop, rock och funk till a capella, folkmusik och svensk musik.

Som konstnärlig ledare fungerade maestron Peik Holländer, som till vardags är musiklärare vid skolorna.

Musikfestivalen ordnades i år för andra gången och var välbesökt. Totalt gästades Band Slam av 200 personer och samlade in 850 euro. Pengarna går oavkortat till att köpa ny musikutrustning till skolorna.

Filmen är uppdelad i två delar. Videoproduktionen är gjord av Niklas Lindblad.