Två finlandssvenska män söker närhet

 

 

 

KONTAKTANNONSER: Två hyggliga finlandssvenska män söker närhet.

 

Börje Söderström, 47, Kökar. Försörjt sig som fiskare sedan spädbarnsåldern. Nu vill han dock slå sig ned i ett gemensamt bo med någon. Han har levt ett liv utan ett fast äktenskap, men han känner kvinnfolket lika bra som grunden i Skärgårdshavet. 

Förutom segelbåten vet Börje hur man styr sitt par på dansgolvet. Varje år har han som vana att delta i Hangöregattan. Efter regattan kommer han alltid tillbaka till hemön med lite gåvor från fastlandet, men en kvinna har han inte ännu lyckats ta med.

Börje kan följa god etikett, men vid behov kan han också stå upp för sig själv, på bättre eller sämre vis. Trots att skärgårdens stormar slitit på honom, så har han aldrig varit i bättre form än nu. 

Politik har alltid stått nära Börjes hjärta. Han har aktivt deltagit i språkdiskussionen och kämpat för att alla barn i Finland ska ha möjligheten att med glädje studera det svenska språket i alla landets skolor. Detta är Börje väldigt stolt över.

Börje söker en hurtig kvinna i 20-40 årsåldern, helst med äkta skärgårdsblod, men också någon från fastlandet duger. Hon bör helst vara svenskspråkig, mongolspråkig i bara undantagsfall. Börje uppskattar goda matlagningskunskaper och behöver någon som kan tämja en erfaren fiskare som levt i isolation i flera år.

Är du den fisk i skärgården Börje söker?

Kontakta då Börje Söderström
kokarborje.soderstrom47@gmail.com 

Göran Blomqvist, 56, Karis. Tjänat sitt levebröd i Fiskarsfabriken och på handbollsplanen i Sisu Arenan. Han har levt i Karis hela sitt liv även om hans vänner påstår att hans hus ligger just över gränsen till Pojo men detta förnekar Göran hårt.

Göran var känd på handbollsplan för sina snabba fötter och eleganta finter, men nuförtiden så är det bara på Karisnatten som Göran visar upp sitt vackra fotarbete och sina smidiga rörelser, som vid behov följer med till sängkammaren.

På lördagskvällarna brukade Göran ha show för publiken i Sisu Arenan, men nu har hallen bytts ut mot Evald’s pub där han diskuterar gamla matcher och tidigare FM-guld med Janka Rönnberg och andra före detta BK-stjärnor.

Göran är en humoristisk karisbo som i sina yngre dagar gärna slappade så mycket som det gick. Han var oftast i sällskap av någon handbollstokig tjej från olika knutar i Karis. Göran har fortfarande kvar sin humor men nu söker han efter en fast relation. 

Göran söker en kvinna i 50-60-årsåldern som kan laga mat och som kan umgås med honom efter hans långa arbetsskift på Fiskarsfabriken.

Tror du att du är den rätta för den gamla handbollsstjärnan?

Kontakta då Göran Blomqvist
goran.blixtenblomqvist46@gmail.com 

 

Göran Blomqvist & Börje Söderström