Sju tips på vad man kan se på bio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Är du en person som gillar att gå på bio, ensam eller tillsammans med en vän? Och kanske ni inte vet vilken film ni ska gå och se? Här kommer några rekommendationer på filmer som kommer att komma ut på bio inom de kommande veckorna.

Bohemian Rhapsody

Premiär: 2 november

Se Freddie Mercurys historia och hur det världskända bandet Queen bildades. Se hur Freddie, Queens frontsångare trotsade allas förväntningar och blev en av världens största underhållare. Se hur hans drömmar om att vara soloartist krossade Queen och vad som hände sedan.

The Nutcracker and the four Realms

Premiär: 2 november

Disneys uppdaterade berättelse om nötknäpparen.

En ung flicka hittar sig i en annan värld som är i fara. Det visar sig att hon är den enda som kan rädda världen och dess folk. Med hjälp av nyfunna vänner ger hon sig ut på sitt livs äventyr.

The Grinch

Premiär: 9 november

En animerad version av How the Grinch stole christmas.

Grinchen är avundsjuk och bestämmer sig för att stjäla julen så att ingen kan fira den. Under hans uppdrag träffar han en ung flicka och det mötet har långtgående följder för Grinchen och hans försök att stjäla julen.

Fantastic Beasts: The crimes of Grindewald

Premiär: 14 november

Fortsättningen på Fantastic Beasts and where to find them. Följ Newt Scamander till Paris, där han är på uppdrag från Professor Dumbledore. Med hjälp av sina vänner måste Newt stoppa den onda trollkarlen Grindewald från att ta över den magiska världen.

Creed II

Premiär: 23 november

Fortsättningen på Creed (2015) och del av Creed serien.

Under ledning av Rocky Balboa står den nykrönte lättungviktskämpen Adonis Creed mot Viktor Drago, son till Ivan Drago. Den viktigaste matchen hittills i Adonis karriär.

Robin Hood

Premiär: 30 november

Baserad på den gamla legenden om Robin Hood. I den här versionen är Robin en krigsveteran som tillsammans med sin kompanjon försöker sig på en djärv revolt mot det korrupta engelska kungahuset. Var beredd på spännande action och blodiga stridsscener.

Mortal Engines

Premiär: 7 december

Baserad på boken av samma namn av Philip Revee.

Många år efter “Sextio minuters kriget” överlever städer på en nu ödslig jord genom att flytta runt på gigantiska hjul och angripa och förstöra mindre städer för att fylla på sina resurser som lätt tar slut och som nästan är slut.

Ulrika Schulman